Karlstad

För ett tag sedan var jag ju i Karlstad för att se Jesus Christ Superstar och Ola Salo. På lördagen innan vi tog bussen till arenan så hann vi med en hög second hand affärer. Några köp blev det.
Fyra par örhängen. De vita blommorna är från Myrorna, och de tre andra är från en loppis.
 
Tolv stycken glas för 30 kronor. Dessa är så himla mycket farmor för mig. Hon har sådana här ute på gården, i det brunmålade femtiotalsköket.
Ett brödskrin för 75 kronor. Lite skavd på locket som gör att mönstret är lite förstört men äsch, det syns att den blivit använd och stått i någons kök.
Mest fabulöst av allt var denna klänning från Myrorna. 80 kronor minus studentrabatt, 20 eller 25% tror jag att den är på.Otroligt fin på, en ny favorit i garderoben! Den hänger faktiskt på min vägg just nu. Sitter helt perfekt, som om det inte vore nog redan, liksom.
 
Sedan såg vi Jesus på scen, och det var helt fantastiskt. Tänk att jag hört båda mina förebilder live nu. Maja i somras, och Ola nu i Karlstad. 
 
 

Skriiiiva

Jag har tänkt börja skriva. Jag älskar egentligen att skriva, men samtidigt så hatar jag det innerligt. Jag har blivit ombedd att skriva dagbok. "Nej." Kan du inte skriva en låst blogg då? "Nä". Tillslut gav jag med mig, och jag fick ett kolegieblock där jag skulle skriva. Jag skrev två gånger. Första gången skrev jag "PATETISKT" med stora bokstäver. Andra gången slutade det också med att jag skev "PATETISKT", men då hade jag faktiskt försökt att skriva lite innan. Men jag får liksom skrivkramp när det ska handla om mig, om det ska vara texter som handlar om just det.
 
Och därför så har jag bestämt att jag ska skriva om lite allt möjligt jag tänker på. Jag bloggar massor på hästbloggen och skriver långa inlägg, men det är något helt annat. Så nu ska jag shapea upp det hela, skriva och försöka göra det utan att radera inlägget och byta ut orden mot "PATETISKT"
 
För att fira det hela har jag en ny header
 

RSS 2.0