En parad

Oj oj oj vad jag har shoppat medans jag inte bloggat om mina fynd! Som vanligt har jag betalat ett par tior för varje pryl. Vi tar oss en titt.
 
Jag har hittat två fina brickor till. Från Nils Johan, modellen heter Monica. Den blå har jag ju visat er tidigare, den betalade jag 10 kronor för. Den mindre orange hade de i kafeét på en loppis, men jag fick köpa den för en tia iallafall. Den lilla runda är det senaste tillskottet, för fem kronor fick den följa med hem.
En helt enorm Gröna Anna kopp! 10 kronor för den också. Den är i den nyaste upplagan som jag är lite kluven till, de äldre är så himla mycket finare.
Titta så fint de kan göra sig tillsammans!
En plastskål med gula äpplen. Från Plastex, troligen 60-tal. Den betalade jag 15 kronor för.
Form från JAJ. 15 kronor.
Oh lala! Som ni kanske vet så samlar jag på Gröna Anna, och älskar de äldre varianterna. Jag hittade denna soppterin på en nyöppnad loppis för ett par veckor sedan. Den hade inget pris, och jag avled lite när de slog till med något. 50 kronor.
Lp-ställ. 10 kronor. Galet. Dock ommålat till lila, men äsch.
Sist men inte minst. Brillz, 10 kronor.
 
 
 
 
 
 
 
 

14 februari

Idag gör det ont. Ont överallt. I ryggen. I benet. I ena tån. Men mest inuti. Sådär bultande, skärande, svidande, stickande och allderles förbannat väldigt ont. Man får liksom tänka på att andas. Glöm inte att andas in. Glöm inte att andas ut. Man får tejpa fast fingrarna jämns med benen för att inte göra något dumt.

Gult är nice!

Jag har smugit omkring på loppisar de senaste veckorna, och funnit fyra uppläggningsfat! När jag såg Neptun fatet och en djup tallrik slog mitt hjärta ett par frivolter, hoppade upp genom taket på Erikshjälpen, steppade ett par steg tillsammans med Kurt Cobain i himlen och så hoppade det ner i mitt inre igen. Det var löjligt billigt dessutom, för en gångs skull på Erikshjälpen...
Överst har vi Spinett, sedan kommer Neptun , Kryss och Pallas. Hela högen är Gefle, Uppsala-Ekeby.
 
 
 

En outfit

Såhär såg jag ut i måndags. Selfie i spegeln innan jag började stämma fiolen.
 

RSS 2.0